Zápasové preview 9.kolo sezóna 2020/2021 FK Slovan Levice – OFK Tovarníky

Čaká nás prvý zápas bez priaznivcov v ére Slovana Levice

V 9.kole sa predstavíme na domácom štadióne proti kvalitnému mužstvu OFK Tovarníky a tento zápas možno označiť za „šláger“ kola, keď sa stretne priebežne druhé mužstvo s piatym celkom tabuľky. Hlavným bodom zápasu je, že na zápase nemôžu byť žiadny diváci kvôli opatreniam vlády SR z dôvodu núdzového stavu na Slovensku. Táto situácia je pre všetky mužstva nová a bude zaujímavé sledovať, ako sa to na futbale celkovo prejaví.

Zo zápasu bude pripravený pre našich priaznivcov živý prenos cez portál youtube.com, kde budete môcť vidieť našich hráčov v zápase, kde budú chcieť zvíťaziť a udržať sa na špici ligovej tabuľky.

„Žlto-zelení“ naposledy bodovali naplno vo Dvoroch nad Žitavou, kde sme zvíťazili rozdielom triedy 0:3 po góloch Pajdučáka, Kupču a nového strelca Herca. Mužstvo zápas zvládlo výsledkovo aj herne, keď skóre mohlo byť aj vyššie, avšak domáci brankár predviedol viacero dôležitých zákrokov. Celý týždeň bolo daždivé počasie, ihriská dostali zabrať, ale hlavná plocha na nedeľu by mala byť pripravená na kvalitný a zaujímavý zápas.

FK SLOVAN LEVICE – OFK TOVARNÍKY
štadión FK SLOVAN LEVICE, Ľ. PODJAVORISNKEJ 7, nedeľa 04. októbra 2020 o 14.30
delegácia rozhodcov: rozhodca – Santa Tibor, asistent rozhodcu 1 – Pavlovič Michal, asistent rozhodcu 2 – Benko Lukáš
delegát zápasu: Poruban Tibor

O súperovi

Mužstvo OFK Tovarníky predstavuje značku kvality a stability v 4.lige, keď dlhodobo patria medzi mužstvá v hornej časti tabuľky s kvalitným herným prejavom. V ich hre je zastúpená kombinácia a rýchlosť, ktoré znamenajú pre súperov vždy ťažký zápas. Zápas s nimi bude istotne „šláger“ kola.

Mužstvo od Topoľčian aktuálne okupuje 5.miesto tabuľky so zápasovou bilanciou 5-1-1, avšak majú odohraté o zápas menej, nakoľko posledný zápas so Šahami museli kvôli nespôsobilému terénu odložiť a mali tak cez víkend voľno. Jedinú prehru majú zo zápasu so Štúrovom, kde podľahli v 3.kole v pomere 3:0. V minuloročnej sezóne sme na jeseň podľahli vo vzájomnom zápase vo 4.kole na ich pôde v pomere 4:1, keď po vedúcom góle Nikolasa Kupču sme neudržali vedenie v zápase.

Hráči Tovarníkov zatiaľ teda zažívajú úspešný vstup do sezóny a sú nositeľmi kvality v našej súťaži. Očakáva sa dobrý futbal z obidvoch strán, nakoľko obidve mužstvá sa snažia hrať kombinačný futbal a majú rýchlostné typy hráčov. Medzi opory súpera patrí bývalý ligový hráč Adrián Candrák, ktorý spolu s bratom Vladimírom patria medzi tvorcov hry. Medzi lídrov sa radí tiež krídelník Kráľovič. Trénerom teda hrajúcim je Adrián Candrák. Kapitánom mužstva je brankár Ivan Mikuláš.

Z kuchyne „žlto-zelených“

Mužstvo Slovana teda čaká ďalší domáci zápas – súper je kvalitný, teda môžeme očakávať zápas hore-dolu. Po dôležitej výhre z Dvorov nad Žitavou bolo skvelé, že sa nikto nezranil a mužstvo trénovalo kompletné. Počas týždňa absolvovalo mužstvo klasicky tri tréningy, pričom počasie a plochy boli náročné. Cez týždeň oslavovali niektorí hráči narodeniny, kde vládla dobrá atmosféra a chlapci si „užili“ oslavy s kabínou. Nálada v tíme je dobrá a každý chce v nedeľu predviesť maximum.

Na zápas sme sa spýtali opory nášho mužstva, Adama Kosáka: „Stretnú sa dva kvalitné tímy, neočakávam od hostí nejakú bezhlavú ofenzívu, ale keďže aj my máme zaujímavý tím a kvalitného trénera, verím v naše víťazstvo.“ Zápas bude žiaľbohu bez divákov, ako komentuje aktuálny stav A. Kosák: „ Niečo také som nezažil, je to smutné bohužiaľ, musíme sa tomu prispôsobiť a hlavne pre našich verných fanúšikov vyhrať tento dôležitý zápas. Vedenie klubu pracuje na tom, aby bol zo zápasu liveprenos a tak mohli ľudia sledovať zápas.“

V nedeľu teda vzhľadom na opatrenia vlády SR bude zápas bez divákov. Zápasu sa budú môcť zúčastniť len osoby nevyhnutné pre daný zápas – hráči, tréneri, členovia realizačných tímov, rozhodcovia, delegát, kameraman, usporiadatelia a členovia výborov zúčastnených tímov.

Aj v tejto ťažkej situácii, do ktorej nás opatrenia dostali, Vám chceme priniesť možnosť sledovať naše zápasy a preto sme oslovili profesionálnu spoločnosť pre živý prenos zo zápasu. Bez Vás však tieto náklady a chýbajúce príjmy nezvládneme. PODPORTE nás prosím ľubovoľnou sumou na náš klubový účet, aby sme Vám mohli priniesť aj ďalšie živé prenosy z našich domácich zápasov. Zoznam darcov zverejníme a v blízkej dobe bude zriadený aj transparentný účet.

Klubový účet: SK16 5600 0000 0071 0331 3001

Viac informácie k liveprenosu prinesieme na Facebooku na našej stránke, ktorú odporúčame sledovať.

Touto cestou teda chceme všetkých priaznivcov poprosiť, aby rešpektovali nariadenia dané 1.10.2020 a hromadných podujatí a teda aj zápasu sa nezúčastňovali. Brány štadióna ostanú teda zatvorené.

Vážime si podporu každého jedného priaznivca a veríme, že čo najskôr sa stretneme na zápasoch nášho Slovana Levice.

SLOVAN LEVICE DO TOHO!!!